Társadalmi Jóllét Portál

Tudnivalók

Itt olvashatsz arról, hogy kik állnak a Portál működése mögött, ki és hogyan veheti igénybe az oldal szolgáltatásait, hogyan és mikor lehet valakit kizárni a Társadalmi Jóllét Portálról, hogyan történik a portál fejlesztése és hogyan történik az átláthatóság biztosítása a fejlesztésekkel kapcsolatban.

Részletek
Ha van olyan alkotásod, amelyet szívesen megmutatnál az új világ építőinek, mert úgy érzed, hasznosság, szépség, előrevivő tartalom, mostantól itt is megteheted.
Egyúttal mások alkotásait is megnézheted, elolvashatod. 

Részletek

Milyen módokon és keretekben tudunk egymással kommunikálni a Társadalmi Jóllét Portálon?
Ez egy áttekintő tájékoztató írás a Portál kommunikációs lehetőségeivel kapcsolatban.

Részletek

A Társadalmi Jóllét Portálon megmutathatod a kezdeményezésedet és társakat kereshetsz a megvalósításához. Ha pedig erőforrásod van, felajánlhatod egy kezdeményezéshez.
Itt minden lényeges tudnivalót megtalálsz ezzel kapcsolatban.

Részletek

A Társadalmi Jóllét Portálon közzéteheted saját véleményedet, kifejtheted gondolataidat vagy megmutathatod kutatásodat-szakmai írásodat. Valamint hozzászólhatsz mások írásaihoz. Mutatjuk, hogyan teheted mindezt.

Részletek

A Társadalmi Jóllét Portálon létrehozhatod és kommunikálhatod az eseményedet, magánszemélyként vagy egy csoport eseményeként.
Itt megmutatjuk, mi mindent tudsz a Portálon tenni egy eseményhez kapcsolódóan.

Részletek

A Társadalmi Jóllét Portálon több helyen is találsz címkéket. Ezek olyan szavak, kifejezések, amelyek segítenek abban, hogy az érdeklődésednek megfelelő tartalmakat találj.  
Ebből a leírásból megtudhatod, hogyan érdemes a címkéket létrehozni és használni.

Részletek

Az ajánló egy olyan lehetőség, ahol olyasmit tudsz megmutatni, ami szerinted érték az új világ építői számára. Lehet ez olvasni, nézni, hallgatni való tartalom.
Itt megtudhatod, hogyan hozz létre új ajánlót.

Részletek

Ebben a cikkben részletesen olvashatsz a Társadalmi Jóllét Portálon történő regisztrációról és az adatlap kitöltésről.

Részletek

Itt minden tudnivalót megtalálsz egy helyen a csoportokról. Milyen típusai vannak a csoportoknak, hogyan tudod létrehozni és kezelni a csoportodat, hogyan csatlakozhatsz egy csoporthoz és mi mindent tudtok tenni egy ilyen csoportban.

Részletek
Ez a leírás mindazokról az értesítésekről és hírlevelekről szól, amelyeket a Portál iránt érdeklődők, valamit a regisztráltak igénybe vehetnek.
Technikai és egyéni tartalmi értesítésekről, a csoportok értesítőiről, különféle hírlevelekről és a friss híreket tartalmazó oldalakról olvashatsz itt.
Részletek