Társadalmi Jóllét Portál

Események

Ezen az oldalon találod a regisztrált tagok és a csoportok nyilvános eseményeit.
Ha eseményt szeretnél közzétenni, az legyen saját esemény, tehát ne más, külső eseményeket ajánlj. Mielőtt egy eseményt meghirdetsz, kérlek, gondold végig, hogy az esemény hogyan szolgálja a társadalmi jóllétet, valamint hogy az esemény programja és jellemzői összhangban legyenek a Közösségi megállapodásban foglaltakkal. Az esemény leírásánál szerepeljenek a következők:
  • az esemény címe
  • a szervező személy vagy csoport neve
  • az esemény rövid leírása: mi a téma, a várható program, kik az előadók
  • kiknek ajánlod
  • mikor és hol lesz, milyen időtartamra terveztek
  • hogyan lehet részt venni az eseményen.
  • Ha az eseményre regisztrálni kell, add meg a regisztrációs oldal linkjét vagy azt a kapcsolati pontot, ahol jelentkezhetnek azok, akik szeretnének részt venni.
  • Ha az eseménynek van részvételi díja vagy elfogadtok adományt, felajánlást, azt is írd meg pontosan.

Kosárközösségek új marketingje

2023-11-29 18:00 /A(z) Új marketing csoport eseménye/

Minden hónap utolsó szerdáján 18.00-20.00 óra között szervezzük ezt a beszélgetést, kifejezetten kosárközösségek/bevásárlóközösségek részére.
A beszélgetés célja, hogy ezek a szerveződések a marketing és kommunikáció kapcsán tapasztalatot cserélhessenek, betehessék kérdéseiket, dilemmáikat és élményeiket a közösbe, és igyekezzünk szakmai támogatás mellett válaszokat, ötleteket találni.

A részvételt azoknak a kosárközösség szervezőknek ajánljuk, akik a szerveződés stratégiai szervezői magjának tagjai, van tapasztalatuk vagy legalább rálátásuk a marketing és kommunikációs tevékenységükre. Egy kosárközösségtől több résztvevői is jöhet. ... tovább


Elengedés és reziliencia

2024-01-03 18:00 /A(z) Lelki egészség csoport eseménye/

A Társadalmi Jóllét Portálon működő Lelki egészség tematikus csoport első találkozójának témája az elengedés és a reziliencia.

Jelen világunk erőteljes változásai közepette mi magunk is mély és határozott változásokat élünk át. Akár saját elhatározásból, akár a helyzethez való alkalmazkodásból fakad mindez, a folyamat lezajlásában meghatározó szerepet játszik, hogy mennyire vagyunk képesek elengedni a korábbi mintázatainkat, szokásainkat, ragaszkodásainkat. Az sem mindegy, hogy az elengedés mit vált ki belőlünk és hogyan tudjuk megőrizni, visszanyerni egyensúlyunkat. ... tovább