Társadalmi Jóllét Portál

Hírlevelek

Ezen az oldalon a hírlevelek találhatóak.

Most a Portálon: találkozók és fejlesztések

Bár az időjárás az elvonultság felé vinne, azt tapasztaljuk, hogy a Portálon egyre élénkül az élet.

Hírlevelünkben olvashatsz új csoport alakulásáról, eseményekről, a legújabb fejlesztésekről. Valamint bemutatjuk új társainkat, segítünk azoknak, akik egyelőre a regisztrációig jutottak. És végül olvashatsz a Portál támogatási lehetőségéről is.

Ez a hírlevél a Portálon már regisztrált társaknak szól. Ezért találsz benne olyan részt, amelyet regisztráció/ belépés után érsz el.

Ha tetszik, amit itt olvasol és szeretnél regisztrálni a Portálon, itt teheted meg: https://tarsadalmijollet.hu/register

Regisztráció után pedig felveszünk a hírlevél listára, így közvetlenül azonnal emailben megkapod a Portál hírleveleit.

... tovább

A nyárról az őszre hangolódunk

Lassan kifelé haladunk a nyári napokból. Mi már a szeptemberi feladatokkal foglalkozunk, valamint egy kisebb, ám praktikus fejlesztés is történt az elmúlt napokban. Kezdjük ezzel!

 

Hozzászólás a hozzászóláshoz

 

Mostantól ha egy hozzászólásra szeretnél válaszolni, úgy tudod megtenni, hogy az követhető legyen. Azaz a hozzászólás alatt találsz egy Válasz gombot, amire kattintva a válaszodat megírhatod, és ez a válasz az alatt a hozzászólás alatt látszódik, amihez tartozik. Így követhető lesz a hozzászólások folyama.

 

Portál bemutató beszélgetés

 

Szeptember 14-én este 6-tól online alkalmat tartunk, ahol részleteiben mutatjuk meg a Portál jelenlegi lehetőségeit. Az eseményt ajánljuk már regisztráltaknak és azoknak is, akik még nincsenek a Portálon, ám szeretnék megnézni, mi mindent lehet itt csinálni. Ha van ilyen érdeklődő ismerősöd, kérjük, szólj neki is!

Új regisztráltaknak azért ajánljuk, hogy segítsünk eligazodni. Korábban regisztráltaknak és aktív használóknak pedig alkalma lesz visszajelzést adni, javasolni és kérdéseket is feltenni a találkozó során. 

Ha szeretnél jönni, kérjük, az eseménynél található jelentkezési lapon jelezd! Szeretettel várunk!

... tovább

Nyári újdonságok a Portálon

Bár legutóbb májusban írtunk hírlevelet, azért közben zajlott az élet a Társadalmi Jóllét Portálon és annak segítségével a valós fizikai világban is.

 

Ha nem látszol az oldalon...

 

Néhányan még nem készítettétek el a bemutatkozó oldalatokat a regisztrációt követően. Ahhoz, hogy láthatóvá válhassatok a Portálon, beléphessetek csoportokba és használni tudjátok a Portál lehetőségeit, még ezt a lépést szükséges megtennetek. A napokban írtunk Nektek ehhez egy kis segítő emailt. Kérjük, keressétek a leveleitek között. Ha pedig elakadnátok, írjatok, szóljatok, segítünk!

 

A csoportok életéből

 

A Keltető csoport

A közösségek és közösségkereső emberek találkozási tere május végén személyes találkozót tartott. Ezt a szokásos havi online találkozók követték júniusban és júliusban. Tervezi a csoport, hogy gyakrabban találkoznak személyesen is, valamint az aktív Keltető tagok egymást is látogatják kisebb-nagyobb körben.

Legközelebb augusztus első csütörtökén lesz online találkozó.

Ha szeretnél résztvenni a csoport munkájában, itt tudsz csatlakozni:

https://tarsadalmijollet.hu/csoport/2/a-kelteto

... tovább

Áprilisi Portál hírek

Köszönjük, hogy itt vagytok! 

Azt tapasztaljuk, hogy mind aktívabban használjátok már a Portált. És újabb tagok is érkeznek, akik most ismerkednek a lehetőségekkel.

Ezért levelünk elején szeretettel hívunk Benneteket online találkozónkra, ahol közösen ismerkedünk tovább a Társadalmi Jóllét Portállal. Megmutatjuk a lehetőségeket, lehet kérdezni és visszajelzést, javaslatot is tudtok adni, hogy mit tehetnénk jobban, mire lenne még szükségetek itt. És persze az esemény révén új kapcsolatok születhetnek a résztvevők között is.

Ismerkedés a Társadalmi Jóllét Portállal beszélgetésünket április 24-én hétfőn 18.00-19.30 órakor tartjuk.

Az esemény nyitott, így azokat is várjuk, akik még nem használják a Portált, de szeretnék megismerni ezt a teret.

Itt találjátok a részleteket:
https://tarsadalmijollet.hu/esemeny/28/ismerkedes-a-tarsadalmi-jollet-portallal-2023-aprilis

... tovább

Márciusi Friss

Újdonságok a Társadalmi Jóllét Portálon

Az elmúlt időszakban arra összpontosítottunk, hogy egyrészt a csoportokat támogassuk új lehetőségekkel, másrészt hogy a Portál áttekinthetőségét biztosítsuk.

 • Csoportok hírei

A csoporton belül találtok egy új fület, Hírek a neve.

Ha szeretnétek közzétenni hírt a csoportotokról, kattintsatok rá, majd az Új hír gombra és készítsétek el a hírbejegyzést. 

Ez a lehetőség a csoport kezelői számára elérhető. A hírbejegyzés készítésénél választható a láthatóság: csak a csoport lássa a hírt, vagy a Portálon regisztráltak is, illetve nyilvános legyen a bejegyzés, azaz bárki számára elérhető. Utóbbi esetében a közösséged saját kommunikációs csatornáin is megoszthatod a hírbejegyzést.

... tovább

Februári Portál hírek

Újdonságok a Társadalmi Jóllét Portálon

 • Érdeklődés, tanulás

A Portál célja az is, hogy a társak egymáshoz is könnyebben kapcsolódhassanak. Ezért a bemutatkozásokat új ponttal egészítettük ki. Az Érdeklődés, tanulás résznél megírhatod, mi az, ami érdekel, amiben fejlődni szeretnél. Ezt rövid címkékkel adhatod meg. Válogathatsz meglévő címkékből és újakat is létrehozhatsz. 

Itt tudod felvenni az érdeklődési területeidet a bemutatkozó oldaladhoz: https://tarsadalmijollet.hu/profilom/modosit

Arra biztatunk, hogy nézd meg, másokat mi érdekel és ennek alapján bátran vedd fel velük a kapcsolatot. A Társak oldalon keresni is tudsz arra, hogy kit érdekel például a személyiségfejlesztés. https://tarsadalmijollet.hu/tarsak

A bemutatkozó oldalán személyes üzenetet tudsz írni annak, akivel úgy érzed, van közös témátok.

 • Történések

Új menüpontként találod meg a Portálon: https://tarsadalmijollet.hu/tortenesek

... tovább

Friss!

Újdonságok a Társadalmi Jóllét Portálon

 • FRISS gomb
  Amikor belépsz a Portálra, a jobb felső sarokban találod ezt a gombot.
  Arra kattintva olvashatod mindazokat az újdonságokat, amelyek a csoportjaidban történtek az elmúlt két hétben. Ahány új, olvasatlan híred van, egy szám jelenik meg a gomb mellett egy zöld körben.
 • Eseményre meghívás
  Az esemény leírás alján találod a “Meghívás az eseményre” részt. Ott tudod kiválasztani azokat a regisztrált társakat, akiket szeretnél meghívni az eseményre. A meghívott az kap erről email értesítőt.
 • Esemény értesítő
  Ha új esemény jön létre a csoportodban, erről értesítőt küldünk emailben. 
 • Hírlevél archívum
  A korábbi hírleveleket archívumba gyűjtjük és elérhetővé tesszük a Portálon. Ha lemaradtál vagy újraolvasnád, itt megtalálod a régebbi hírleveleket:
  https://tarsadalmijollet.hu/hirlevelek
... tovább

Mi újság a Portálunk táján?

Kedves Társunk!

Szeretettel köszöntünk a Társadalmi Jóllét Portálon!

Mostantól -nem gyakrabban, mint kéthetente- egy rövid email újságban adunk hírt Neked az újdonságokról.

Természetesen ha úgy érzed, nincs rá szükséged, bármikor leiratkozhatsz a levél alján részletezettek szerint.

Az újságunk célja, hogy értesülj mindazokról a változásokról és fejlesztésekről, amelyek segítenek Téged abban, hogy otthonosan érezd magad a Társadalmi Jóllét Portálon és kapcsolódni tudj a többiekhez is.

Mivel ez az első alkalom, így most egy picit hosszabb lesz a levelünk, és nem csak információkat, tippeket is adunk a Portál használatával kapcsolatban.

Találkozzunk november 18-án este!

Szeretettel ajánljuk ezt az eseményt, amelyen együtt átnézzük az oldal lehetőségeit, ha bárhol elakadtál, tudsz kérdezni és visszajelzést is adhatsz arról, mi tetszik, mit javasolsz még fejleszteni. Meg úgy egyáltalán: milyen gondolatokat és érzéseket ébreszt benned a Portál tere.

... tovább