Társadalmi Jóllét Portál

Csokorba szedtük - márciusi friss hírek

Kedves Érdeklődő!

 
Egyre több növény bontja ki virágait. Mi a Társadalmi Jóllét Portál friss "virágaiból" hoztunk most egy csokorral. Fogadd szeretettel!

Az Élelem-közösség csoport újdonságai
Ha kapcsolódást látsz, regisztrálj a Portálon és csatlakozz a csoporthoz, legyél közelről is aktív résztvevője a csoport életének!
 
Kezdeményezések
 
A Portál tagjainak lehetősége van arra, hogy a saját kezdeményezéseiket bemutassák, azokhoz társakat keressenek. A kezdeményezések kezelői vállalják, hogy félévente rövid hírben számolnak be arról, hol tart most a program. 
A kezdeményezéseket itt találod: https://tarsadalmijollet.hu/kezdemenyezesek
 
Ha szeretnéd a saját kezdeményezésedet megmutatni és társakat keresni hozzá, a Portálon regisztrációt követően Te is felvehetsz új kezdeményezést.
 
Új ajánló - Fantasztikus kapitány
 
A film azt a kérdést feszegeti, hogy egy szülő mennyire befolyásolhatja a gyermeke világlátását úgy, hogy a gyermek önálló útját járhassa. Érdekes a film abból a szempontból is, hogyan találkozik össze kétféle, merőben eltérő világ. 
Itt találod a filmajánlót: https://tarsadalmijollet.hu/ajanlo/13/fantasztikus-kapitany
 
Támogatásra méltó?
 
Ha szeretnéd támogatni a Portál fejlesztését és működését, köszönettel fogadjuk felajánlásodat. Ebben az esetben kérjük írj ( tarsadalmi.jollet@gmail.com ) vagy hívj (+36302897830) és egyeztetjük a tudnivalókat. Köszönjük!
 
Továbbadható
 
A hírlevél tartalma részben vagy egészben továbbadható. Ezért ha van a látókörödben olyan személy, akit érdekelhet, bátran küldd tovább! Köszönjük!
 
Szép élményekben gazdag, fényes napokat kívánunk!
 
A Társadalmi Jóllét Portál Mag csapata
https://tarsadalmijollet.hu/csoport/1/tarsadalmi-jollet-mag

2024-03-11