Társadalmi Jóllét Portál

Társadalmi Jóllét Mag


Ez a csoport azt a feladatot vállalta, hogy a Társadalmi Jóllét Portál fejlődését támogassa, őrizve annak értékrendjét és figyelmét a portál küldetésén, célján tartsa.
Ha szeretnél ebben a feladatban részt venni, jelezd a csoport tagjainak. Ezt követően egy személyes beszélgetésben segítünk közelebb kerülni a tudnivalókhoz, hogy felismerhesd, tudsz-e, ha igen, milyen módon tudsz kapcsolódni a csoport munkájához.

Csoport megállapodás:
A csoport tagjainak vállalása
* Aktív szerepet vállalunk a Társadalmi Jóllét Portál fejlesztésében, saját tudásunk, tapasztalatunk, ötleteink és a tagoktól kapott visszajelzések szerint
* A Portál használatában támogatjuk a regisztrált tagokat, megválaszoljuk a beérkező kérdéseket, kéréseket
* Biztosítjuk a Portálon a közösségi megállapodásnak megfelelő belső kommunikációt, hogy minden tag kellő információk birtokában tudja használni a Portált.
* Amennyiben a Portál tagjai, közösségei között konfliktus támad, amelyet nem tudnak maguk között megnyugtatóan rendezni, úgy mediálással segítünk
* Őrizzük a Portál küldetését és szellemiségét, ennek keretében ha valaki megsérti a Közösségi megállapodást, azt jelezzük, kérjük, hogy ne tegye, végső eszközként pedig adminisztratív jogosultságunknál fogva a Portálról kizárjuk.
* Gondoskodunk arról, hogy a Portál fokozatosan épüljön és halljanak róla azok, akiknek erre a megoldásra lehet szükségük.
* Ha más szerveződés, külső szervezet vagy személy keres meg bármilyen együttműködési vagy támogatási céllal, akkor a közösségi megállapodás alapján, a Portál küldetésével, szellemiségével és lelkiségével összhangban képviseljük a Portált, folytatunk egyeztetéseket és döntünk a megkereséssel kapcsolatos cselekvésről.
* Folyamatosan nyomon követjük, mi akar bomlani a Portálon, ennek mentén folyamatos jelenléttel és szükség szerint keretet, aktív segítséget adva támogatjuk ezt a fejlődést.
* Döntéseink alapját a Portál tagjainak igénye és a közösségi megállapodás szem előtt tartása adja. Döntéseinket minden esetben megbeszélés előzi meg, a döntéseket ezt követően konszenzussal hozzuk.
* Munkánkat fenntartható módon, egymásra figyelve végezzük

Létrehozva: 2022-11-02, módosítva: 2023-12-15