Társadalmi Jóllét Portál

Élelem-közösség


A csoport létrehozását "Az új világ hangjai" program inspirálta, ahol előbb egy hang-adásban beszélgettünk az egészséges élelemről és a közösség szerepéről, jövőképről, cselekvésről, majd pedig ezt egy nagyobb körben tematikus beszélgetésen folytattuk. Az adást és a tematikus beszélgetést itt éred el: https://tarsadalmijollet.hu/az-uj-vilag-hangjai/4/egeszseges-elelem-elelmiszerkozosseg-kalman-juhasz-orsolya
Ennek a csoportnak a célja, hogy azok, akik ebben a témában cselekvőek és gondolkodóak, találkozhassanak, tapasztalatot cserélhessenek, kapcsolatot építhessenek és igénytől függően közös cselekvésekben, programokban is kapcsolódhassanak.
Légy akár táplálkozási szakember, élelmiszerközösség tagja, termelő-gazdálkodó, szervező vagy mint fogyasztó-vásárló érdekel ez a téma, várunk szeretettel!

Csoport megállapodás:
A Társadalmi Jóllét Portál Közösségi megállapodása az irányadó. Egyelőre ezen felül egyéb pontot nem határozunk meg. Amennyiben a csoport működése később igényli, akkor közösen változtatunk a csoport megállapodáson.

Létrehozva: 2023-11-14, módosítva: 2023-11-14

A csoport csatlakozáshoz lépj be vagy regisztrálj az oldalon!