Társadalmi Jóllét Portál

Az új világ hangjai


Az új világ hangjai program egy hangcsatornát és kapcsolódóan tematikus beszélgetéseket, igény szerint pedig tematikus munkacsoportokat jelent.
A tematikus csoportok már önálló életet élnek, a program pusztán inspirálja azok indulását.
Ez a csoport azokat gyűjti egybe, akik szervezik a hangcsatorna beszélgetéseit és a kapcsolódó tematikus beszélgetéseket.
A kezdeményezés leírása ITT olvasható.
Az új világ hangjai hangcsatorna nyitó adása ITT érhető el.

Weboldal: Az új világ hangjai

Csoport megállapodás:

A Társadalmi Jóllét Portál közösségi megállapodásán felül:
- A csoport tagja az lehet, aki a program szervezésében és működtetésében feladatot vállal, amelyet a Portál szellemiségét, küldetését és értékrendjét követve, legjobb tudása és szándéka szerint lát el.
- Itt mindenki a vállalt feladatáért felelős és abban van hatásköre. A feladatok egymáshoz kapcsolódásánál egyeztetünk, egyenrangú társakként.
- Ha a vállalást bárki valamilyen okból szeretné letenni, átadni vagy a megbeszélt határidőre és minőségben nem tudja elvégezni azt, akkor haladéktalanul jelzi azt a csoportban, lehetőség szerint megoldási javaslatot tesz a továbbiakra. A feladat átadásában vállalja, hogy az utódjának segítségére lesz, amíg az át tudja vállalni a feladat elvégzését.
- A csoport tagjai ezen a felületen kívüli egyéb felületeket és csatornákat is használhatnak az egyeztetésekhez, amelyekről közösen állapodnak meg.
- A csoport a magforrás közösségi működésre törekszik, a mag feladata leginkább a kapcsolódó szellemiség szerinti működés biztosítása, például hogy kikkel és milyen témáról beszélgessünk, a tiszta kapcsolódás fenntartásával.

Létrehozva: 2023-09-10, módosítva: 2024-03-02

A csoport csatlakozáshoz lépj be vagy regisztrálj az oldalon!