Társadalmi Jóllét Portál

Az új világ hangjai


Az új világ hangjai egy hangcsatornát és kapcsolódóan tematikus beszélgetéseket jelent. Ez a csoport azokat gyűjti egybe, akik szervezik a hangcsatorna beszélgetéseit és a kapcsolódó tematikus beszélgetéseket.
A kezdeményezés leírása: https://tarsadalmijollet.hu/kezdemenyezes/7/az-uj-vilag-hangjai
Az új világ hangjai hangcsatorna nyitó adása: https://podcasters.spotify.com/pod/show/az-uj-vilag-hangjai/episodes/Nyit-ads-e28r9q3/a-aaad46u

Weboldal: Az új világ hangjai

Csoport megállapodás:
A Társadalmi Jóllét Portál közösségi megállapodásán felül:
- A csoport tagja az lehet, aki a program szervezésében és működtetésében feladatot vállal, amelyet a Portál szellemiségét, küldetését és értékrendjét követve, legjobb tudása és szándéka szerint lát el.
- Itt mindenki a vállalt feladatáért felelős és abban van hatásköre. A feladatok egymáshoz kapcsolódásánál egyeztetünk, egyenrangú társakként.
- Ha a vállalást bárki valamilyen okból szeretné letenni, átadni vagy a megbeszélt határidőre és minőségben nem tudja elvégezni azt, akkor haladéktalanul jelzi azt a csoportban, lehetőség szerint megoldási javaslatot tesz a továbbiakra. A feladat átadásában vállalja, hogy az utódjának segítségére lesz, amíg az át tudja vállalni a feladat elvégzését.
- A csoport tagjai ezen a felületen kívüli egyéb felületeket és csatornákat is használhatnak az egyeztetésekhez, amelyekről közösen állapodnak meg.
- A csoport koordinálásával első körben a kezdeményezés elindítóját (Pataki Andrea) bízzák meg, amely megbízás a későbbiekben közös megállapodással változhat.

Létrehozva: 2023-09-10, módosítva: 2023-09-14

A csoport csatlakozáshoz lépj be vagy regisztrálj az oldalon!