Társadalmi Jóllét Portál

Az új világ hangjai

Pataki Andrea, 2023-10-18 16:36

Örömmel írom: ez a kezdeményezés elindult! A működéséhez és fejlődéséhez továbbra is szeretettel várok támogatókat és szervező társakat.

Egy olyan hangcsatornát (podcast) szeretnék indítani 2023 szeptembertől, ahol az új világ építőivel beszélgetünk egy-egy témáról.
Mint például: új közösségi formák, lelki egészség, szellemi kapcsolódás, egészséges élelmiszer termelés, az új gazdasági működés kibontakozása, tanulás-iskola az új világban, egészség-gyógyítás. Első körben azokkal készülne beszélgetés, akik a Társadalmi Jóllét Portálon már jelen vannak, aki amiben jártas. Majd pedig ajánlásra hívnánk még beszélgetőtársakat.
Nem okosakat kell mondani, hanem inkább olyan beszélgetéseket képzeljünk, ahol a két beszélgetőtárs dialógusban van egymással, mind szellemi, mind lelki, mind fizikai-anyagi szinten értéket, új tudást, előrevivő gondolatokat adhatunk a hallgatóknak, egymásnak.
Az a cél, hogy az új világ építőinek a hangja eljuthasson a reménybeli-jövőbeli társakhoz, akik meghatározott területek és témák kapcsán csatlakozhatnak, így a hangunkkal is építjük a kapcsolatokat.