Társadalmi Jóllét Portál

Lakóhely: Budapest

Legutóbb módosítva: 2023-09-24

Weboldal: Társadalmi Vállalkozás, Anima Egyesület, Innovációs Tehetségsegítő Tanács

Bemutatkozás:

Érdeklődési köröm:  Kapcsolatdinamika, erőszakmentes kommunikáció, módszeres empátia, rendszerszemlélet, szociokibernetika, Expert-Operator Rendszer, Integrál Elmélet, spiráldinamika, TEAL szervezetfelesztés, kreativitás és innováció, szociokrácia, holachrácia, ön-, csoport- és társadalomismereti, önmegvalósító, tehetségkutató, küldetésbe és hivatásba helyező, társadalominnovátor és változásmenedzser képzések, hazai és nemzetközi hálózatépítés KapcsolatiZóna térképezéssel, közösségi vállalkozás startup, KüldésTéstársTaláló Web3 alkalmazás fejlesztése és üzemeltetése, tanuló szervezet modellezése, életképes társadalmi termékek és szolgáltatások prototípusának fejlesztése és NemesMarketingje.

63 éves vagyok, 2 felnőtt gyermekem van és 2 unokám. Az ELTE BTK magyar-történelem szakán végeztem, majd szociológiát, MBA-át, Samling projektmenedzsmentet, vidék/település- és közösségfejlesztést tanultam.

A 90-es években fehérneműgyártó vállalkozást üzemeltettem, 2001-től a nonprofit szektorban dolgozom, a Dél-zalai Civil Fórum, a nagykanizsai Civil Iroda és a Keszthely és Hévíz Térségi Tehetségsegítő Tanács alapító tagja vagyok.

Eddig vállalt szerepek: szociális segítő (autistákkal és tanulási nehézségekkel küzdő emberekkel), nonprofit szervezeti vezető, kapcsolatépítő, közösségfejlesztő, projektgeneráló és tervező, pályázatíró.

Szervezeti tagságok:

Anima Társadalmi és Kulturális Innovációs Egyesület elnöke 2008-

ECOVAST Egyesület (Európai Falvak és Kisvárosok Egyesülete) elnökségi tagja 2020-

MegoldoM Szociális Szövetkezet igazgató elnöke 2021-

Kárpát-medencei Tehetségsegítő Tanácsok Kollégiumának elnökségi tagja 2022-

Amiért itt vagyok a portálon:

Azt remélem, hogy itt szívtérből, a legmagasabb szintű tudatosságuk által inspirált emberekkel találkozom -akiknek a helyén van a szívük és az eszük-, akikkel egymást támogató személyes fejlesztés és küldetéscsoport építés fog történni. Ennek a lehetőségét és közegét érzem az edddig látott nyilatkozatok alapán és bízom abban, hogy mindez a honlap mottójaként felírt Weöres Sándor idézet szellemében fog megvalósulni.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Szeretnék részt venni társadalmi innovációs kezdeményezésekben, szellemi műhelyekben, kreatív csoport- és személyiségfejlesztő munkában.

Szeretném megtanulni a pályázatokon kívüli erőforrásszervezést (fundraising, crowdsourcing, követes adománygyűjtés stb.), nemzetközi erőforrásszervező alapítványt létrehozni és üzemeltetni magyar társadalominnovációs projektek támogatására, kivitelezésére, amelyhez küldetéstársakat és/vagy befogadó csoportot keresek.

Jártasság, tudás: erőforrásagazdálkodás, folyamatfejlesztés, hálózatszervezés, közösségszervezés, kreatívitás, segítő beszélgetések