Társadalmi Jóllét Portál

Új világ építők közösségi találkozója -2023 szeptember

     << "Keltető" közösségi tér

A Keltető közösségi térben minden hónap első csütörtökén este együtt vagyunk, ismerkedünk és az összekapcsolódás erejével segítjük egymást és építjük közösségeinket. 

Következő eseményünk 2023. szeptember 7-én 18.00-20.00 órakor lesz.

 

 

Ez egy nyitott esemény, bátran csatlakozhatsz, ha az alábbi bejegyzés alapján hívást érzel, az ott olvasottakat rendben találod a magad számára is.
Olvasd el a nyitó bejegyzést itt: https://www.facebook.com/AKelteto/posts/446805926780042

Találkozónk témája: Új keretekben folytatjuk! Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján A Keltető jelenlegi aktív magja készített egy javaslatot. A javaslatban konkrét körvonalat kap a tér, az eddigi programok célját pontosítjuk, valamint új programokat is indítunk. Tesszük mindezt azért, hogy A Keltető jól láthatóvá váljon és konkrét cselekvésekhez, programokhoz lehessen kapcsolódni, kinek-kinek érdeklődése és elköteleződése szerint.   Programterv: - Felvezető, a megújulási javaslat bemutatása - A hallottak megbeszélése, ötletek, javaslatok, kérdések - Feladatok és vállalások tisztázása  

Ha új világ építő vagy és érzel magadban kíváncsiságot, még inkább elköteleződést, hogy elképzeléseinket megismerd és lehetőséged szerint feladatot is vállalj, szeretettel várunk a találkozón!

JELENTKEZÉSI LAP - Kérjük, itt jelezd részvételedet szeptember 1-ig! 

A találkozó nyitott. Így ha még nem vagy tagja A Keltető csoportnak, akkor is részt tudsz venni. Hozhatsz saját témát, kezdeményezést is. Bármi olyan téma lehetséges, ami az új világ építéséhez, az abban résztvevők összekapcsolódásához segít. Ha van témajavaslatod, kérjük, a jelentkezési lap utolsó részénél írd meg!     A programon a részvétel díjmentes, ám a működéshez adományt elfogadunk.    A bejelentkezést követően küldjük majd a Zoom hivatkozást, ahol csatlakozni tudsz ehhez a találkozóhoz.   Szeretettel várunk!
A Keltető szervezők
--o--
Hasznos, ha feliratkozol a Keltető Közösség hírlevelére, így egyetlen feliratkozással valamennyi nyitott programunkról információt kapsz mindaddig, amíg szeretnéd.
Hírlevél feliratkozáshoz jelöld az űrlapon, hogy kérsz hírlevelet.
Szintén javasolt - ha még nem tetted- csatlakoznod A Keltető közösségi tér csoportjához, ahol két találkozó között is áramlik az információ és erősödnek a kapcsolataink. 
Itt találod a csoportot (a portálon regisztráció után tudsz csatlakozni is a csoporthoz)
https://tarsadalmijollet.hu/csoport/2/a-kelteto

 

Eseményt felvette: P. Horváth Andrea, 2023-08-22