Társadalmi Jóllét Portál

Lakóhely: Szeged

Legutóbb módosítva: 2023-11-14

Weboldal: A Keltető

Bemutatkozás:

Foglalkozásom szerint új marketing szemléletű kommunikációs segítő vagyok. Végzettségeim szerint szociológus, történelem szakos tanár, közgazdász. Működésem szerint összekapcsoló, hálózatos, stratéga típusú ember. Mindezekkel együtt igyekszem az itteni alapelveknél is megfogalmazott új társadalmi közösség életre hívásában dolgozni.
Csoportjaim itt a Portálon:
- Társadalmi Jóllét Portál Mag csoport. Vállalásom, hogy az oldal fejlesztését kommunikációs témában segítem és figyelemmel követem, őrzőm a portál szellemiségét.
- "Keltető" közösségi tér csoport. Vállalásom, hogy alapítóként és a Mag tagjaként aktívan szervezem és segítem a csoport fejlődését. Részt veszek a találkozók szervezésében és kommunikációs feladatokban.
- Új marketing csoport. Vállalásom, hogy megmutatom, milyen a társadalmi jóllét érdekében működő marketing. Teszem ezt beszélgetés, tapasztalatcsere és tanulási program keretében.
Kezdeményezésem Az új világ hangjai hangcsatorna és kapcsolódó tematikus beszélgetések, amely 2023 szeptemberében indul el.

Amiért itt vagyok a portálon:

Társakat találni az új társadalom keltetéséhez. Kerestem a tiszta online közösségi teret, ami felválthatja a jelenlegi profitorientált vállalkozási alapon működő közösségi médiumokat. Azt gondolom, ez az a tér, amelynek szellemisége azonos azzal a szellemiséggel, amely a "Keltető" közösségi térnek is sajátja.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Kihámozom magamat a jelen rendszer maradék kötelékéből is, és teljesen ráfordulok az életfeladatomra. Megtalálom a társaimat. Engem a nagy, legalább nemzeti szintű közösség megújulása foglalkoztat. Azokat keresem, akik ebben a nagyobb hálózatban szeretnének segítő-katalizátor szerepet vállalni, velem együtt.
Emellett keresem az új otthonomat is, ahol helyi közösségben tudom kibontakoztatni a tehetségemet és képviselni a szellemiséget és lelkiséget, amely vezet engem az utamon.
Az új világ hangjai névre hallgató hangcsatorna és kapcsolódó tematikus beszélgetések szervezésével foglalkozom, amelyet frissen indítunk 2023 szeptemberében.

Jártasság, tudás: közösségszervezés, kommunikáció, hálózatszervezés, közösségi vállalkozás, új marketing

Érdeklődés, tanulás: organikus fejlődés, természetes vezetés, podcast, jövőképek