Társadalmi Jóllét Portál

Lakóhely: Szeged

Legutóbb módosítva: 2023-09-10

Weboldal: A Keltető

Bemutatkozás:

Foglalkozásom szerint szelíd marketinges, kommunikátor vagyok. Végzettségeim szerint szociológus, történelem szakos tanár, közgazdász. Működésem szerint összekapcsoló, hálózatos, stratéga típusú ember. Mindezekkel együtt igyekszem az itteni alapelveknél is megfogalmazott új társadalmi közösség életre hívásában dolgozni.
Csoportjaim itt a Portálon:
- Társadalmi Jóllét Portál Mag csoport. Vállalásom, hogy az oldal fejlesztését kommunikációs témában segítem és figyelemmel követem, őrzőm a portál szellemiségét.
- A Keltető csoport. Vállalásom, hogy alapítóként és a Mag tagjaként aktívan szervezem és segítem a Keltető fejlődését. Részt veszek a találkozók szervezésében és kommunikációs feladatokban.
- Új marketing csoport. Vállalásom, hogy megmutatom, milyen a társadalmi jóllét érdekében működő marketing. Teszem ezt beszélgetés, tapasztalatcsere és tanulási program keretében.
Kezdeményezésem Az új világ hangjai hangcsatorna és kapcsolódó tematikus beszélgetések, amely 2023 szeptemberében indul el.

Amiért itt vagyok a portálon:

Társakat találni az új társadalom keltetéséhez. Keresem a tiszta online közösségi teret, ami felválthatja a jelenlegi profitorientált vállalkozási alapon működő közösségi médiumokat. Örülnék, ha ez a felület fejlődne azzá, legalább a magyar körben.

Ez ami lelkesít, amivel a következő hónapokban foglalkozni szeretnék:

Kihámozom magamat a jelen rendszer maradék kötelékéből is, és teljesen ráfordulok az életfeladatomra. Megtalálom a társaimat. Engem a nagy, legalább nemzeti szintű közösség megújulása foglalkoztat. Azokat keresem, akik ebben a nagyobb hálózatban szeretnének segítő-katalizátor szerepet vállalni, velem együtt.
Az új világ hangjai névre hallgató hangcsatorna és kapcsolódó tematikus beszélgetések szervezésével foglalkozom, amelyet frissen indítunk 2023 szeptemberében.

Jártasság, tudás: közösségszervezés, kommunikáció, gazdasági szféra, hálózatszervezés

Érdeklődés, tanulás: organikus fejlődés, természetes vezetés, podcast