Társadalmi Jóllét Portál

Kéken élve

KÉKEN ÉLVE

13 éve egyik napról az éjszakára, ‘beállítottak’ hozzám a KÉKEK. 
Nem volt ijesztő, csak meglepő. Sokáig nem mondtam el senkinek sem. 
Az első alkalommal egy kék, nagy fejű, nagy szemű, szájnélküli lény magyarázott. Nem hallottam, csak érzékeltem, hogy mondja. Aztán hirtelen saját magán bemutatott egy sorvadási folyamatot, ahogy megöregszik, aztán hirtelen visszafelé is elvégezte. …és felébredtem. 
Első alkalom volt arra, hogy megtudjam, a fizikai halál nem szükségszerű. 
Na, jó de mi kell hozzá, hogy halhatatlan legyen a test? 
A válasz olyan egyszerű, hogy ott hever az emberek előtt, mégsem használják. A ragadványainktól kell megszabadulni. Mindentől átol-cettig. 
Ezért elkezdtem. Elkezdtem a tudatos munkát, ami nagyon dühített az elején és úgy éreztem, senkivé válok a folyamatban. Mintha mindent elveszítenék, amit 42 év alatt körém, vagy magamba halmoztam. A magam tökéletességéről kialakított kép zuhant először a süllyesztőbe. Aztán, mint szülő-anya, majd a szerető-nő, aztán szellemiség-tanító, majd legvégül a gyógyító- füves képzet tört darabokra. De eközben folyamatosan kaptam az átalakító tudást álomban, a KÉKEKtől. Útközben összeismerkedtem velük, mertem kérdezni és válaszokat is kaptam. Kiderült, hogy a Plejádok egy eldugott zugából valók, ahol a sárkány alakváltók is élnek. Innen jött a csillaglelkem is. Ők az én Őseim valamilyen szinten. Nagyon mély tudást nyomtak át nekem, amire semmilyen földi szinten nem voltam felkészülve. Nem voltak előtanulmányaim. Mégis mindent értettem és olyan ütemben jöttek, ahogy dolgoztam ezekkel. Amikor tapasztalattá alakítottam egy-egy dolgot, akkor jött a következő. Utaztam velük és elképesztő világok tárultak fel. Egy idő után bekapcsolt az Ébren Álmodó Énem, úgyhogy onnantól éber állapotban kaptam a ‘vetítést’. Néha olyanok a napjaim, mintha máshol élnék.
Az alakváltás folyamata sem volt kismiska. A fájdalom néha elviselhetetlenné vált. De kérhettem csillapítást, csak akkor meghosszabbodott a folyamat. 
Sosem kértem, sosem gondoltam volna, hogy részese leszek ennek. Egyszerűen elfogadtam és az elfogadással, meg a saját részemmel, az önmunkával járultam hozzá a folyamathoz. Az álmaim nagyjából megszűntek, mert nincsen szükségem rájuk. Az életem úgy állt be, hogy állandó álmodóvá váltam. Álmodom az ÚJat és közben lehozom ehhez a valóságot is. 

©️Pagonyi Gabriella 2023 | 11 | 3 | 5:27
https://gyogyirral.blog.hu/

A teljes Téli magazint, itt éred el: https://www.calameo.com/read/007457953ea581bdc0d30?fbclid=IwAR1lZYaEuhk4d0L17FbybuAvp69kZbxWGr1LFm1bbT2PNFnbQsUQweriwBs_aem_AUfgG7Hu_yGyonxlC1hgDOdmxpuxTuw0vl1ldHbLA_CJ3Pi3vsrKQkfq2iSe2jvLQ7U’

Pagonyi Gabriella, 2024-01-28

<< Írások